5x Beste Puppyvoer

Laatst bijgewerkt: 13 juli 2022

Wanneer je een puppy hebt gekregen moet je natuurlijk aan alles denken. Zo heb je een bench nodig, een voederbak en natuurlijk ook goed voer. Je hebt namelijk allerlei verschillende soorten en maten voer, voor elke leeftijdscategorie, hypoallergeen hondenvoer en nog veel meer andere soorten. Zo heb je ook puppyvoer wat speciaal gemaakt is voor puppy´s. Hieronder lees je de top vijf beste puppyvoer.

Waarom voor puppyvoer kiezen?

Voor puppy’s is het belangrijk dat ze goed voer krijgen zodat ze kunnen groeien. Wanneer een puppy volwassen voer krijgt, zitten er minder voedingsstoffen in waardoor ze gaan groeien. In puppyvoer zit namelijk enorm veel goede voedingsstoffen zodat de pup gemakkelijk kan eten en snel groot en sterk worden. 

Verder zitten er in de puppybrokken veel meer energie en eiwitten waardoor je pup genoeg energie heeft om te groeien en om te spelen. Als laatste zijn puppybrokken ook een stuk kleiner dan brokken voor oudere honden, zo kan de pup gemakkelijk kauwen en de brokken verteren.

Lijst met de top vijf beste puppyvoer

Eukanuba puppyvoer

Dit heerlijke voer van Eukanuba is een echte aanrader voor jouw kleine viervoeter. In deze zak zit maar liefst vijftien kilo die je hond op kan smullen. De brokken zijn lang houdbaar dus je kunt lang doen over het zak voer. Verder is deze voeding speciaal gemaakt voor je pup, het is dus van hoge kwaliteit voedingsstoffen gemaakt. Over het algemeen vinden de meeste pups dit voer overheerlijk. Het puppyvoer van Eukanuba is speciaal gemaakt voor de grotere rassen, denk hierbij aan Herders, Labradors en Golden Retrievers. Door dit voer kunnen de honden namelijk snel groot en sterk worden.

Wooof puppyvoer

Wooof heeft goede puppyvoer voor jouw pup. Er zijn verschillende maten zakken van het puppyvoer te vinden. Zo kun je kiezen uit veertien kilo, achttien kilo, 28 kilo en 36 kilo. Je kunt dus eerst een kleine zak kiezen om het uit te proberen. Het puppyvoer is geschikt voor honden tot twaalf maanden, daarna kun je gemakkelijk overstappen op ander voer. In dit hondenvoer zit alle voedingsstoffen die je pup nodig heeft om te groeien. De puppybrokken zijn voor je pup goed verteerbaar en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer is zeer lang houdbaar en over het algemeen vinden honden het heerlijk.

Husse puppyvoer

Deze puppyvoer van Husse is erg geschikt voor je kleine viervoeter. Het voer is gemaakt van hoge kwaliteit voedingsstoffen en zo kan je hond op een zeer gezonde manier groeien. Over het algemeen vinden de pups het heerlijk om dit voer te eten. Ook zijn de brokken lang houdbaar, waardoor je gemakkelijk een tijdje kan doen over een grote zak. Er zijn namelijk twee zakken waar je uit kunt kiezen, zo heb je een zak van zeven kilo en een zak van 12,5 kilo. Dit puppyvoer is erg goed voor je hond, het is namelijk samen ontwikkeld met dierenartsen, rijst is het enige graan in dit voer en ook zijn de brokken gemakkelijk te verteren voor je pup.

Edgard & Cooper puppyvoer

Dit verrukkelijke puppyvoer van Edgard & Cooper is ideaal voor je nieuwe pup. Het voer is gemaakt van zeer hoge kwaliteit voedingsstoffen waardoor het voor je hond erg voedzaam is en ook erg lekker. Verder is het puppyvoer ook goed verpakt in duurzame verpakking. Zo is het ook erg lang houdbaar en kun je lang over een zak doen. Deze zak is zeven kilo waardoor je het gemakkelijk kunt tillen. Het voer is verwerkt met verse eend, kip, wortelen, banaan, mango en erwten. Het is dus erg voedzaam voor je pup en puppy’s gaan er over het algemeen goed van groeien.

Oliver puppyvoer

Deze puppyvoer van Oliver is erg lekker en voedzaam voor je hond. Je kunt je pup dit voer geven tot twaalf maanden. Daarna kun je gerust overstappen op ander soort voer. Dit puppyvoer is gemaakt met kip en nog veel meer goede voedingsstoffen waardoor je pup erg goed kan groeien. Verder is dit puppyvoer lang houdbaar en is helemaal graanvrij zodat je pup het gemakkelijk kan verteren. 

Conclusie

Er zijn enorm veel verschillende soorten puppyvoer te vinden. De ene is weer anders dan de andere. Kijk daarom goed wat je hond nodig heeft en kies aan de hand daarvan overheerlijke brokken. Puppybrokken zijn namelijk erg belangrijk voor je hond, hierboven heb je de beste keuzes op een rij.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik stoppen met puppyvoer?

Elke hond en elk ras is anders, ook elk voer is anders voor honden. Verstandig is om de twaalf maanden aan te houden met het geven van puppyvoer. Bij grotere rassen kan het ook verstandig zijn om al eerder te overstappen op volwassen voer. Dat is bij elke hond anders.

Is het erg als puppy’s volwassenvoer eet?

Nee in principe is dat niet zo heel erg. Wel kan het zijn dat sommige volwassenbrokken zijn afgestemd op het ouder worden van de hond en niet op het groeien van de hond. Het is dus wel sterk aan te raden om je puppy toepasselijk voer te geven wat hoort bij de leeftijd van de hond. 

Kan een puppy te veel eten?

Het is natuurlijk belangrijk dat een pup voldoende eten binnen krijgt. Maar te veel eten is natuurlijk helemaal niet gezond voor hond. Er kunnen namelijk afwijkingen komen bij het skelet van de hond. Goed oppassen dus met de hoeveelheid voedsel wat je een hond geeft.

Gehele lijst met de top vijf beste puppyvoer

Informatief filmpje over puppyvoer.
Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *