Hond loops? Bekijk hier de 5x beste loopsheidbroekjes

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

Wanneer je een vrouwelijke hond hebt, moet je natuurlijk denken aan verschillende dingen die vrouwen meemaken. Zo heeft de hond last van verschillende kwaaltjes, zo wordt een vrouwelijke hond namelijk loops. Wanneer je hond loops is, is het verstandig om een loopsheidbroekje aan te schaffen. Zo heb je geen last van bloeddruppels op de vloer. Dat is voor iedereen fijner en ook voor je hond is het geen probleem. Hieronder lees je de top vijf best loopsheidbroekjes voor je hond.

Wat doen loopsheidbroekjes precies?

Een loopsheidbroekje is ideaal om aan te schaffen voor wanneer je hond loops is geworden. Je moet het eigenlijk als een soort luier zien, maar dan voor honden. In een loopsheidbroekje zit een gat voor de staart van de hond, waardoor het comfortabel genoeg is voor je hond. In een loopsheidbroekje kun je inlegkruisjes doen voor honden. Het is wel belangrijk dat je de inlegkruisjes wel verwisseld om het netjes en hygiënisch te houden. Verder is een loopsheidbroekje absoluut geen vervelend iets voor je hond en kan ze hem prima dragen.

Lijst met de top vijf beste loopsheidbroekjes voor je hond

Sharon B loopsheidbroekje

Dit loopsheidbroekje van Sharon B is ideaal voor jouw viervoeter. Je hebt twee verschillende maten broekjes, maat M en maat XL. Deze broekjes van Sharon B is dus gemaakt voor middelgrote honden die last hebben van loopsheid. De kleur van het broekje is mooi grijs en is gemakkelijk om te krijgen bij je hond. Verder is het broekje erg comfortabel voor je viervoeter. Ook blijft het loopsheidbroekje gemakkelijk zitten en is het ook niet af te krijgen door je hond. Het loopsheidbroekje is gemaakt van hoge kwaliteit stof waardoor het ook niet kapot te krijgen is. Als laatst heeft Sharon B enorm veel loopsheidbroekjes met allerlei verschillende kleuren en maten.

Doglemi loopsheidbroekje

Dit comfortabele loopsheidbroekje van Doglemi is erg gemakkelijk voor je hond wanneer ze loops is. Het loopsheidbroekje is gemakkelijk aan te krijgen bij de hond en is erg comfortabel voor je viervoeter. Het broekje is gemaakt door katoen wat voor honden ook niet schadelijk is. Verder is dit loopsheidbroekje in verschillende maten te verkrijgen en het broekje is dus geschikt voor elk type hond.

Trixie loopsheidbroekje

Trixie heeft een handig loopsheidbroekje ontworpen voor honden die loops zijn. Het is een mooi broekje die je gemakkelijk om kunt doen bij je hond. Ook is het gemaakt van polyester waardoor het broekje erg comfortabel is voor je hond en je kunt erg snel en fijn het inlegkruisje in doen.  Deze broekjes zijn er in allerlei verschillende maten, het is dus voor iedere hond geschikt. 

Petsweare loopsheidbroekje

Deze petsweare loopsheidbroekje is erg verstandig om in huis te halen voor wanneer je hond loops is. In deze verpakking zit geen een broekje maar liefst drie broekjes voor je viervoeter. De broekjes zijn er in verschillende kleuren en printjes, je kunt dus lekker afwisselen. Ook zijn de broekjes te verkrijgen in allerlei maten, voor elke hond zijn er dus broekjes te vinden. Verder zijn de loopsheidbroekjes gemakkelijk aan te krijgen en heb jezelf geen last van druppels op de grond.

Petlando loopsheidbroekje

Petlando heeft een ideaal loopsheidbroekje ontworpen voor hondjes die loops zijn of wanneer ze urine verliezen. Je kunt het loopsheidbroekje gemakkelijk uitwassen zodat het lekker fris blijft voor jou en voor je hond. Wat bij dit loopsheidbroekje ook het geval is, is dat het nare geurtjes tegenhoudt. Zo heb je geen last van gekke geuren in huis en kun je gerust mensen uitnodigen.

Conclusie

Er zijn dus veel verschillende loopsheidbroekjes te vinden. Belangrijk om te doen is altijd kijken naar de maat van je hond en dan de goede broekjes uitzoeken. Verder is het belangrijk dat je de loopsheidbroekjes blijft uitwassen zo dat ze fris blijven. Voor de rest is het goed om te kijken naar de stof van een broekje zodat je zeker weet dat het comfortabel is. Zo vind je het beste loopsheidbroekje.

De vijf beste loopsheidbroekjes op een rij

Veelgestelde vragen

Hoelang is een hond loops?

Wanneer een teef loops wordt begint dat voor de eerste keer in de pubertijd van een hond. Een gemiddelde loopsheid kan wel drie weken duren. In die tijd is je hondje vruchtbaar, maar niet alle dagen. Het is daarom ook moeilijk inschatten wanneer ze vruchtbaar zijn.

Hoe voelt een hond zich wanneer ze loops is?

Een hond voelt zich vaak anders dan normaal. Ze is waarschijnlijk erg onrustig, erg afgeleid en ook erg humeurig. Je moet niet schrikken als een loopse hond niet zoveel eet, aangezien ze geen eetlust heeft.

Wanneer stopt het loopsheid bij honden?

Over het algemeen blijven honden loops tot aan het einde van hun leven.

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *