Opzoek naar een bench voor je puppy? Dit zijn de 4 beste

Laatst bijgewerkt: 13 september 2022

Als je een puppy hebt of als je binnenkort een puppy in huis neemt dan zul je merken dat het nogal wat tijd kost. Je moet je pup natuurlijk op een goede manier opvoeden en dit kan nog wel eens wat tijd kosten. Opvoeden is namelijk niet altijd even makkelijk. Iets wat wel heel erg kan helpen bij het opvoeden is een bench. Je hebt dan ook speciale honen benches. 

Wil je meer weten en ben je benieuwd? Hieronder vind je van alles over hoe een bench je kan helpen met opvoeden en de beste puppy benches hebben we voor jou op een rij gezet. 

Waar kan een puppy bench bij helpen?

Een bench kan ontzettend goed helpen bij het opvoeden van je pup. Puppy’s hebben de hele dag aandacht nodig maar het kan natuurlijk zo zijn dat je even geen tijd hebt. Heb je even geen tijd? Dan zou je je pup in de bench kunnen doen. Daarnaast kan je het als corrigeer middel gebruiken. Zodra je pup iets doet wat niet mag, stop je hem in de bench waardoor hij weet dat hij iets fout heeft gedaan. Verder kan het ook gebruikt worden als veilige plek. Puppy’s slapen 18 tot 20 uur per dag, het is dus belangrijk dat je pup een eigen plek heeft waar hij zich kan afzonderen om genoeg te slapen.

Lijst met de top 5 beste puppy benches

Veel mensen denken vaak dat benches zielig zijn voor honden maar niks is minder waar. Het is belangrijk dat je hem wel op een goede manier gebruikt. Het is natuurlijk niet de bedoeling om je pup de hele dag op te sluiten. Ben je opzoek naar een puppy bench? Hieronder vind je de top 5 beste puppy benches.

Mira puppy bench

De bench van Liv’s is 122 centimeter lang, 80 centimeter breed en 70 centimeter hoog. Op deze bench zit geen dak waardoor je hond zich misschien wat minder gevangen voelt. De bench is duurzaam en gemaakt van ijzer. De bench kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je zou de bench zelfs mee kunnen nemen als je op vakantie gaat of als je bijvoorbeeld op visite gaat. Daarnaast is de bench niet alleen voor honden maar zou je het ook als klein konijnenhok kunnen gebruiken. De bench is zwart en in het midden zit een klein deurtje van 57 bij 54 centimeter. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten met de bijbehorende instructies.

Beeztees puppy bench

Beeztees is een ontzettend bekent en populair hondenmerk. Van leuke speeltjes en voer tot verzorgingsproducten en accessoires. Zo heeft Beeztees ook hele handige benches voor puppy’s. Deze bench heeft twee deuren. Verder is de bench ontzettend comfortabel en handig. Zo kan je de onderkant eruit halen zodat je die kan schoonmaken. Daarnaast kan je natuurlijk een heerlijk kussen of kleed op de bodem leggen. Zo ligt het nog comfortabeler. Daarnaast moet je natuurlijk de goede maat uitkiezen. Het is belangrijk dat je pup zich nog goed kan bewegen in de bench. De bench is te verkrijgen in verschillende kleuren, zo ook deze mintgroen.

Mazazu puppy bench

Mazazu heeft een puppy bench zonder dak. Op deze manier voelt je hond zich niet zo opgesloten. Je hond kan er gemakkelijk in en uit doordat er twee deuren in zitten. Bij een bench is het natuurlijk belangrijk dat je hond zich nog goed kan bewegen en dat hij nog lang uit kan liggen. Deze bench is in één maat verkrijgbaar maar hij is groot genoeg voor vrijwel alle puppy’s. Hij is 120 centimeter lang, 80 centimeter breed en 70 centimeter hoog. Je kan de bench ontzettend makkelijk in en uit elkaar halen.

Adori puppy bench

Naast beeztees is ook Adori een ontzettend bekent hondenmerk met heel erg veel verschillende producten. Zo heeft ook Adori een hele handig puppy bench waarmee je je puppy goed kan trainen. Je kan zelf de maten bepalen met de vele bench dividers die Adori verkoopt. Zo kan je je bench altijd uitbreiden als je pup groter wordt. Dit is natuurlijk ontzettend handig want op deze manier hoef je niet de hele tijd een nieuwe bench te kopen. Zo’n divider kan je ook juist in de bench instaleren zodat de bench kleiner wordt.

Songmics puppy bench

De bench van Songmics is hartstikke duurzaam en ook nog eens ontzettend handig. Zo kan je de bench gebruiken voor in je huis maar je zou hem ook kunnen gebruiken als vervoersmiddel voor in de auto. Niet alleen aan de voorkant maar ook aan de zijkant zitten deurtjes. Je hond kan er gemakkelijk instappen. De bench zelf is 47 centimeter lang, 75 centimeter breed en 54 centimeter hoog. Verder kan je de bench ontzettend makkelijk schoonmaken waardoor hij altijd hygiënisch blijft. Daarnaast kan je hem heel erg makkelijk in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. 

Conclusie

De conclusie is dus eigenlijk dat een puppy bench niet zielig maar juist ontzettend handig is. Zo kan je je hond en vooral pup veel aanleren doormiddel van een bench. Om dit goed te kunnen doen moet je hond zich goed kunnen bewegen. Zo moet hij zich normaal kunnen omdraaien maar ook moet hij languit kunnen liggen.

De gehele top 4 beste puppy bench

Veelgestelde vragen

Waar is een bench goed voor?

Een bench kan gebruikt worden om je hond en vooral puppy op te voeden. Zo kan je hem aanleren om geen behoeftes te doen in de bench maar ook kan het gebruikt worden als rust en slaapplek. 

Is een hondenbench zielig?

Een bench is zeker niet zielig, als je het maar op de goede manier gebruikt. Als je je hond de hele dag opsluit in de bench dan is een bench natuurlijk wel zielig. Maar als je het gebruikt om te trainen of te rusten dan kan een bench zeker geen kwaad.

Hoe hou ik een bench schoon?

Het is natuurlijk belangrijk dat je je hond juist leert om de bench schoon te houden. Daarnaast kan je een bench vaak super gemakkelijk schoonmaken doordat de bodem eruit gehaald kan worden. 

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *