5x Beste Hondenfluitje

Laatst bijgewerkt: 11 juli 2022

Wanneer je net een nieuwe hond hebt en je die nog allemaal dingen moet leren is het verstandig om dat te doen met een hondenfluitje. Je kunt je honden allerlei dingen aanleren door middel van een hondenfluitje. Het is wel verstandig om een goed fluitje te hebben zodat je hond naar je blijft luisteren. Het fluitje geeft een hoog geluid af waar honden erg gevoelig voor zijn en het leuke is dat je zelf kunt zien of je hond reageert op jouw commando’s.

Alles over een hondenfluitje

Zoals net al is gezegd, is een hondenfluitje erg geschikt om je hond mee te trainen. Het werkt als volgt: Je kunt je hond aanleren dat hij met twee piepjes naar je toe moet komen, of met een piepje moet gaan zitten. Wanneer je dan met je hond buiten loopt is het erg gemakkelijk om het fluitje te gebruiken aangezien je hond dan goed naar je gaat luisteren. Je kunt gemakkelijk een training volgen om je hond op te voeden door middel van het fluitje. Je kunt natuurlijk ook zelf je hond dingen aanleren door het fluitje te gebruiken.

Hier zie je hoe je een hondenfluit kunt gebruiken om je hond te laten luisteren.

Nobby hondenfluit

Dit mooie fluitje van Nobby is ideaal om te gebruiken bij het trainen van je hond. De fluit heeft maar liefst twee tonen en is dus erg geschikt om te gebruiken voor verschillende commando’s. Deze mooie fluit is gemaakt van een echte buffelhoorn, het geluid is goed te verstaan voor baas en hond. Verder is de fluit negen centimeter lang waardoor het groot genoeg is. Ook heb je een koord aan het fluitje zitten, je kunt die gemakkelijk gebruiken om het fluitje om je nek te hangen zodat je hem handig mee kunt nemen naar trainingen of gewoon tijdens een mooie wandeling. 

ACME hondenfluit

Deze hondenfluit van ACME is erg gemakkelijk om te gebruiken voor je hond. Je kunt je hond door middel van dit fluitje allerlei commando’s leren zodat je veilig de weg op kunt met je hond. Je kunt je hond namelijk trainen met verschillende soorten signalen waardoor hij altijd naar je luistert en je hem goed kan opvoeden. De toon van dit fluitje is voor honden erg stevig waardoor ze ook sneller naar je zullen luisteren. Een leuk feitje over deze fluit is dat deze fluit veel wordt gebruikt om jachthonden te trainen, zeker een aan te raden hondenfluit.

Trixie hondenfluit

Trixie heeft een mooie hondenfluit ontworpen die ook erg goed werkt bij de meeste honden. Het geluid van dit fluitje is ideaal en doet het erg goed. Honden hebben namelijk meteen het idee dat ze moeten luisteren als je het ze goed aanleert. Verder is dit fluitje ook gemaakt van buffelhoorn, de fluit is zes centimeter lang en er zit ook een handig koord aan waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen tijdens het wandelen of tijdens de training.

Clix Whizzzz hondenfluit

Deze gave hondenfluit van Clix Whizzz is ideaal om te gebruiken tijdens de trainingen van je hond. Het fluitje is gemaakt van staal en is erg licht waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Verder geeft het fluitje een duidelijk signaal zodat je hond het goed kan horen en ook goed kan luisteren. Dit fluitje is erg effectief en honden reageren er goed op een echte musthave dus. 

€8,49
Tijdelijk niet op voorrraad
Bol.com

Vadigran hondenfluit

De mooie hondenfluit van Vadigran is ideaal voor trainingen en voor lange wandelingen met je hond. Deze fluit is namelijk hoorbaar tot tweehonderd meter afstand. Dit is erg handig voor wanneer je je hond los hebt gelaten tijdens de wandeling. Je hond weet dus altijd wanneer hij terug moet komen door middel van deze fantastische fluit. De fluit is gemaakt van metaal en heeft een goed hoorbaar geluid.

Conclusie

Kortom zijn er genoeg hondenfluitjes te vinden die je kunt gebruiken voor je hond. Belangrijk is dus wel om je hond goed de tonen aan te leren zodat hij ook goed naar je kan luisteren en zijn gedrag aanpast. Spreek dus duidelijke tonen af zodat je je hond goed op kunt voeden.

Hond die aan komt rennen

Veelgestelde vragen

Waarom is een hondenfluit makkelijk?

Je kunt door middel van tonen verschillende commando’s aanleren aan je hond. Dit is waarom het zo makkelijk is aangezien je geen woorden hoeft te gebruiken. 

Kan een mens een hondenfluit horen?

Ja, een mens kan zeker een hondenfluitje horen. Dit omdat je dan kunt zien hoe je hond reageert op alle geluiden en op alle commando’s die jij hem geeft.

Wat kan ik mijn hond leren met een hondenfluit?

Je kunt je hond van alles en nog wat leren. Wanneer hij terug moet komen, wanneer hij los mag lopen, wanneer hij moet zitten, wanneer hij moet liggen en nog veel meer. Alles wat je je hond wilt aanleren kun je doen door middel van een hondenfluit.

Gehele lijst met de top vijf beste hondenfluitjes

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *