De 5 beste puppyknuffels om jouw pup te kalmeren

Laatst bijgewerkt: 5 januari 2023

Is er binnenkort gezinsuitbreiding op komst en mag je een puppy verwelkomen? Dat wordt gegarandeerd een en al gezelligheid, knuffelen en lekker spelen met elkaar. Om de komst op de puppy zo goed mogelijk voor te bereiden, is het belangrijk dat je alvast de nodige spullen in huis haalt.

Denk bijvoorbeeld aan een geschikte hondenbench, een hondenkussen en natuurlijk een voer- en waterbak. Daarnaast wil een puppy ook graag spelen. Haal daarom de nodige puppyspeeltjes in huis en ook een puppyknuffel mag niet ontbreken. Hieronder zetten wij daarom de vijf beste puppyknuffels voor je op een rij.

Lijst met 5 beste puppyknuffels

Een puppyknuffel kan jouw puppy veiligheid en geborgenheid bieden. Het heeft eigenlijk hetzelfde effect als je een knuffel aan een kindje geeft. Wil jij ook een knuffel voor jouw puppy kopen? Neem dan eens een kijkje in de onderstaande lijst.

Vulpes Goods puppyknuffel

Wist je dat er puppyknuffels bestaan die een hartslag hebben? Zo heeft ook deze puppyknuffel van Vulpes Goods een apparaatje dat de hartslag van de moederhond nabootst. De puppy kan hier rustig van worden, omdat de puppy zo het gevoel krijgt dat deze niet alleen is. Ideaal op momenten als je even weg moet, of in de nacht. Ook kun je de knuffel warm maken door een warm hartje in de knuffel te stoppen.

BoDutch hondenknuffel

Deze schattige puppyknuffel van BoDutch wordt het nieuwe vriendje van jouw puppy. Deze hondenknuffel is namelijk voorzien van een knisperend geluid en een piepgeluid, waarmee jouw puppy lekker kan spelen. Bovendien is het knuffeltje stevig genoeg voor de scherpe tandjes van de puppy.

Cozy Dog puppyknuffel

Nogmaals een puppyknuffel in deze lijst met een hartslag, maar dit keer die van Cozy Dog. Het hartje zal gedurende tien minuten lang kloppen, zodat ook bij deze knuffel de natuurlijke hartslag van de moederhond wordt nagebootst. Ook zit er bij deze knuffel een zakje met steentjes die je in de magnetron kunt opwarmen. Deze kun je vervolgens in de knuffel stoppen waardoor ook de knuffel warm wordt.

Flamingo hondenknuffel

Ben je op zoek naar een hondenknuffel waarmee jouw puppy lekker kan kroelen, maar ook waarmee hij kan spelen? Kies dan voor de puppyknuffel van Flamingo. Deze knuffel is zacht maar tegelijkertijd ook heel sterk. Jouw puppy zal deze knuffel namelijk niet snel kapot krijgen.

Beeztees puppyknuffel

Ook hier weer een puppyknuffel met een hartslag, van Beeztees. Om jouw pup te laten wennen aan jouw omgeving en om hem niet alleen te laten voelen, kan een knuffel met een hartslag de juiste oplossing bieden. Het is een soort steun op momenten waar jouw pup zich alleen voelt. Bovendien zal het hartje in de knuffel voor zo’n tien minuten lang kloppen. 

De voordelen van een puppyknuffel

Een puppyknuffel heeft veel verschillende voordelen. Als je je afvraagt of een puppyknuffel dan ook echt noodzakelijk is: een puppy zal zich er wel minder eenzaam door voelen en zich meer op z’n gemak voelen bij jou thuis. Dus ja, eigenlijk kunnen we dan wel stellen dat een puppyknuffel noodzakelijk is. We zetten hieronder nog even de voordelen van een puppyknuffel op een rij.

  • Jouw pup zal zich minder eenzaam voelen.
  • Jouw pup wordt rustiger.
  • Jouw pup wordt minder snel bang.
  • Jouw pup heeft dankzij een knuffel een maatje.

De volledige lijst met 5 beste puppyknuffels

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk speeltje voor een puppy?

Een puppyknuffel met een hartslag is een prettig speeltje voor de hond, aangezien de hartslag de moederhond nabootst. Ook vinden puppy’s het prettig om ergens in de bijten, aangezien dit de pijn van doorkomende tandjes verzacht.

Hoe krijg ik mijn pup kalm?

Je kunt een pup kalm krijgen door hem een bot te geven, of een speeltje. Hier kan de pup zich lekker lang mee vermaken en wordt hij vanzelf kalm.

Waarom bijt mijn pup in speelgoed?

Jouw pup wil graag in dingen bijten, vooral als de tandjes gewisseld worden. Het doorkomen van de tandjes kan pijnlijk zijn en daarom wil een pup graag ergens op bijten, om de pijn te verzachten. 

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *