Snoepjes geven aan jouw hond met de 5x beste beloningstasjes

Laatst bijgewerkt: 11 januari 2023

Ga jij regelmatig naar hondentraining? Dan is het belangrijk dat je bij goed gedrag de hond beloont. Toch is het niet fijn dat je jouw broek- en jaszakken vol hebt zitten met hondenbrokjes, vooral wanneer je er pas achter komt dat je de brokjes er bent vergeten uit te halen wanneer jouw broek in de wasmachine zit. 

Een beloningstasje zal in dit geval veel oplossen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een tasje waar je beloningssnacks in kan bewaren. Een tasje kun je gemakkelijk bij je dragen, zonder dat het je in de weg zit tijdens de training. Ook kun je een beloningstasje gebruiken tijdens de wandelingen. Al met al: een beloningstasje is ideaal!

Lijst met beste beloningszakjes

Wil jij weten wat het beste beloningstasje is? Wij hebben vijf beloningstasjes met elkaar vergeleken, en de voor- en nadelen op een rij gezet. Hieronder zullen wij het met jou bespreken.

BOTC beloningstasje

Het beloningstasje van BOTC is met een hand te gebruiken. Dat is handig, want je hebt de andere hand vaak nodig om de lijn vast te houden. Dit omdat het tasje een magnetische sluiting heeft. Daarnaast is dit tasje waterdicht en daardoor ook eenvoudig schoon te maken. Je kunt bovendien het beloningstasje op meerdere manieren dragen.

Malony beloningstasje

Nogmaals een beloningstasje, maar dit keer eentje van Malony. Dit beloningszakje is gemaakt van polyester en is daarmee waterdicht en kan het ook prima tegen een stootje. De binnenkant is voorzien van nylon, wat ook een waterdichte werking heeft. Dat betekent dat de brokjes gewoon lekker knapperig blijven in het tasje. Bovendien heeft dit tasje een handige opening voor poepzakjes. Zo heb je alles bij de hand!

Dog Treat Pouch beloningszakje

Het beloningszakje van Dog Treat Pouch is niet alleen ideaal om brokjes in te bewaren, het heeft nog veel meer functies dan dat. Dit tasje heeft namelijk ook een handje opening waarmee jij poepzakjes tevoorschijn kunt halen. Bovendien is het tasje groot genoeg om ook een klein speeltje mee te kunnen nemen, zoals een balletje. Het zakje is gemaakt van polyester.

PORA beloningszakje

Het beloningszakje van PORA is ideaal voor wandelingen of trainingen. In dit beloningszakje kun je namelijk veel spullen kwijt, zoals een speeltje, jouw telefoon, sleutels en natuurlijk: genoeg brokjes. Ook heeft het tasje twee zijvakjes, waar je poepzakjes in kunt bewaren. Dit beloningstasje is verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten. En als klap op de vuurpijl: er wordt zelfs een opvouwbare kom bijgeleverd, waar je de brokjes of een slokje drinken in kunt serveren.

VEDIC beloningstasje

Wanneer je het beloningstasje van VEDIC koopt, krijg je niet alleen maar het beloningstasje geleverd. Zo krijg je er ook een clicker en een rol poepzakjes erbij. Het is dus eigenlijk een soort starterspakket. Ideaal als er een pup op komst is! Het beloningstasje is gemaakt van polyester en is voorzien van meerdere vakjes. Het tasje heeft veel ruimte voor brokjes, maar ook voor poepzakjes en bijvoorbeeld jouw sleutels. Ook heeft het tasje een poepzakjesdispenser. 

Wat is het voordeel van een beloningstasje?

Je zult gauw achter het probleem komen wanneer je aan het wandelen bent met jouw hond en tegelijkertijd een snoepje wil geven: je komt namelijk handen tekort. Een beloningstasje kan dat probleem oplossen, want een beloningstasje hangt om jouw heupen zodat je met een hand de riem kan vasthouden en met de andere hand probleemloos een snoepje aan jouw viervoeter kunt geven. Bovendien zijn de meeste beloningstasjes voorzien van een poepzakjesdispenser, zodat jij altijd poepzakjes bij de hand hebt. 

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een beloningstasje moeten aanschaffen?

Als je binnenkort op training gaat met jouw hond kan een beloningstasje handig zijn, aangezien je zonder veel moeite een snoepje kunt pakken om jouw hond te belonen. Hiervoor hoef je niet allemaal snoepjes los in jouw broekzak mee te nemen.

Wat past er allemaal in een beloningstasje?

Een beloningstasje is vaak meer dan alleen een ruimte voor brokjes voor jouw hond. In de meeste beloningstasjes bevindt zich namelijk ook een poepzakjesdispenser. Bovendien is er vaak ook ruimte voor jouw telefoon, sleutels en eventueel een speeltje.

Hoe maak ik een beloningstasje schoon?

Vaak zijn beloningstasjes voorzien van polyester, wat je eenvoudig schoon kunt maken met een natte doek. Lees eventueel de voorschriften van het tasje.

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *