De 6 beste speelgoed touwen voor honden in 2024

Laatst bijgewerkt: 7 juni 2022

Wil je jouw hond gelukkig, gezond en fit houden? Dan is het zaak om jouw hond veel liefdevolle aandacht te geven én om hem veel in beweging te laten komen. Wist je dat je deze twee punten ook met elkaar kunt combineren? Dat is het geval als je het juiste speelgoed voor jouw viervoeter aanschaft.

Met het juiste speelgoed weet je hem te vermaken én weet je hem in beweging te krijgen. Dat is het geval met bijvoorbeeld een hondenbal, maar ook met een speelgoed touw voor honden. Met een touw kun je eindeloos potjes “touwtrekken” met hem spelen, waardoor hij voldoende in beweging komt. Ondertussen vindt hij het super leuk om dit te doen. Niet alleen vanwege het touw, maar ook omdat hij dan aandacht van jou krijgt.

Zijn dit voor jou voldoende redenen om direct het beste speelgoed touw voor je hond aan te schaffen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Om jou van dienst te zijn, hebben wij daarom onderzoek gedaan naar de beste touwen van dit moment. Op basis van dit onderzoek hebben wij een lijst van de beste speelgoed touwen voor honden samengesteld, waarover je hieronder meer kunt lezen. Per touw benoemen we in het kort de belangrijkste kenmerken.

1. Waar op letten bij aanschaf van een speelgoed touw voor je hond?

Heb je interesse om het beste speelgoed touw voor jouw trouwe viervoeter aan te schaffen? Dan raden wij je van harte aan om een goed vergelijk te maken. Zoals je in dit artikel al hebt kunnen lezen, bestaan er vrij veel verschillende soorten touwen. Al deze touwen bieden zo hun eigen voor- en nadelen, waardoor het maken van een vergelijk super belangrijk is.

Maar, waar let je dan op? Nou, het is onder meer aan te raden om goed naar de vormgeving van het touw te kijken. Sommige touwen hebben bijvoorbeeld een handige lus, zodat jij het touw goed vast kunt houden.

Ook moet je goed naar de afmetingen van het speelgoed touw kijken. Des te groter het touw is, des te meer het touw geschikt is voor grotere honden. Als je een kleinere hond hebt, kun je daarentegen dus beter voor een kleiner touw gaan.

Verder raden wij je aan om goed naar het prijskaartje te kijken. Als je op een handige manier geld wilt besparen, is het mogelijk interessant om voor een set van touwen te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een set van twee of meer touwen kiezen. Aan jou de keus.

Van de aanschaf van een speelgoed touw voor honden, ga je in ieder geval geen spijt krijgen. Je weet jouw hond te vermaken, jouw hond weet zichzelf te vermaken en het touw draagt bij aan de (geestelijke) gezondheid van jouw hond.

vrouw heeft speelgoed touw vast en hond probeert deze te pakken

2. De 6 beste speelgoed touwen voor je hond

Nu je weet waar je zoal op moet letten bij de aanschaf van een speelgoed touw voor je hond, is het tijd om te kijken naar de beste speelgoed touwen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van enkel de meest kwalitatieve en leuke speelgoed touwen. Op deze manier ben je verzekerd van een veilig stuk speelgoed voor jouw hond.

2.1. WiseGoods – Honden touw – Kauwspeelgoed – Hondenspeelgoed – Touw – Speeltje – Random kleur

Ben je op zoek naar een goed, betaalbaar en handig touw? Dan hoef je eigenlijk niet verder te zoeken; dit touw van het merk WiseGoods voldoet namelijk aan al onze verwachtingen. Dit touw is zeer betaalbaar te noemen en je zult er veel plezier aan beleven. Dat geldt voor jou, maar geldt nóg meer voor jouw trouwe viervoeter.

Een absoluut voordeel is dat dit touw zeer stevig is. Zelfs als je een grote en sterke hond hebt, hoef je niet bang te zijn dat dit touw binnen de kortste keren kapot is. Nee, je kunt echt jarenlang jouw hond laten spelen met dit touw. Doordat dit touw 15 centimeter lang is, is het overigens voor zowel grote als voor kleinere honden geschikt.

Indien je besluit om dit touw aan te schaffen, krijg je het touw in één van de kleurencombinaties geleverd. Welke kleurencombinatie dat is? Dat blijft eigenlijk een verrassing totdat je het touw uiteindelijk uit de verpakking haalt. Ongeacht welke kleurencombinatie je geleverd krijgt, geniet je van een vrolijke en kleurrijke uitstraling van het touw. Ook dat draagt in onze ogen bij aan de vele voordelen van dit touw. Onder aan de streep kunnen wij de aanschaf van dit beste speelgoed touw van harte aanraden.

2.2. Elemental Goods – 2x 27 cm honden touw – Speelgoed – Dieren

Vind je het hierboven besproken touw aan de kleine kant? Heb je liever een touw dat een stuk langer is? Dan is het aan te raden om voor dit speelgoed touw van het merk Elemental Goods te kiezen. Dit touw is maar liefst 27 centimeter groot en is dus voornamelijk geschikt voor grotere honden.

Een belangrijk voordeel is dat je niet één touw geleverd krijgt, maar twee touwen. Mocht één van de touwen onverhoopt kapot gaan, dan heb je altijd nog een reservetouw achter de hand. Heb je op dit moment twee honden in huis rondlopen? Dan is de aanschaf zeker aan te raden, aangezien je dan direct voor beide honden een geschikt touw hebt.

Ook met het oog op het prijskaartje is deze variant zeker aan te raden.

2.3. Dogs Collection – Hondentouw – 55 cm – Katoen – Groen/blauw

In het aanbod van speelgoed touwen voor honden kom je vrij veel varianten tegen. Als je het liefste voor een relatief dik touw gaat, kun je het beste kiezen voor deze variant van het merk Dogs Collection. Dit hondentouw is vrij dik uitgevoerd en is daardoor ontzettend sterk te noemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je jarenlang van dit geweldige hondentouw gaat genieten. Je kunt urenlang samen met jouw hond aan dit touw trekken, terwijl je het touw ook nog ver weg kunt gooien. Jouw hond kan erachter aan rennen, kan het touw weer bij je terug komen brengen en beleeft op die manier nog meer plezier aan dit hondentouw.

Bijkomend voordeel: dit touw heeft een lengte van maar liefst 55 centimeter. Het touw is hierdoor uitsluitend voor de grote(re) honden geschikt, maar biedt juist voor hen heel veel voordelen.

2.4. Relaxdays – Hondenspeelgoed touw – Hondentouw – Kauwspeelgoed – Speeltouw – Flostouw – 2x

Gaat jouw voorkeur uit naar een flostouw? Een touw waar je hond dus ook heerlijk op kan kluiven, waardoor bijvoorbeeld zijn tandvlees gemasseerd wordt? Dan is de aanschaf van dit touw van het merk Relaxdays aan te raden.

Dit touw heeft namelijk een dubbele functie. Aan de ene kant kun je heerlijk touwtrekken samen met jouw hond, terwijl jouw hond zich aan de andere kant ook heerlijk in zijn eentje kan vermaken met dit touw. Dat is te danken aan de eigenschappen van het touw. Zodra jouw hond op dit touw begint te bijten, voelt hij dat zijn gebit en tandvlees gemasseerd wordt. De kans is dan ook groot dat jouw hond vaak met dit touw gaat spelen.

Dankzij de handige lus kun je het touw overigens zelf ook goed vastpakken. Je kunt daardoor nog harder aan het touw trekken, waardoor je goed de strijd aan kunt gaan met jouw hond. Gaat het touw onverhoopt kapot? Geen nood aan de man; bij aanschaf krijg je namelijk direct twee touwen geleverd. Beide touwen zijn van hoge kwaliteit, waardoor je jarenlang samen met jouw hond van dit speelgoed touw kunt genieten.

2.5. Relaxdays – Hondenspeelgoed touw – Hondentouw – Speeltouw – Kauwspeelgoed – Hondenspeeltje

Heb jij meerdere honden in huis rondlopen? Of weet je dat jouw hond heel goed is in het kapot maken van touwen? Dan is het handig voor je om direct een set van meerdere speelgoed touwen aan te schaffen. In dat geval is het wat ons betreft het meest verstandig om te kiezen voor deze set van 3 touwen van het merk Relaxdays.

Deze set bevat drie touwen die als trektouw en als flostouw fungeren. Je kunt samen met jouw hond heerlijk touwtrekken, maar jouw hond kan ook in zijn eentje lekker op het touw kluiven. Door de unieke structuur van het touw voelt dit zeer prettig aan voor de tanden en het tandvlees van jouw trouwe viervoeter.

Alle touwen hebben een lengte van 40 centimeter en wegen ongeveer 120 gram. Ongeacht hoe je de touwen gaat gebruiken, geniet jouw hond van het gewenste vermaak. Ook als jouw hond alleen thuis is, kan hij zich prima vermaken met deze set van 3 touwen.

2.6. Honden speelgoed touw – Puppy speelgoed – Geschikt voor elke hond

Deze lijst van beste speelgoed touwen voor honden sluiten wij in stijl af. Dat doen we met dit touw in een unieke kleurstelling en unieke vormgeving. Dit touw kent aan de ene kant namelijk een handige lus, waar jij jouw hand doorheen kunt steken. Aan de andere kant van het touw is een bal te vinden, welke jouw hond in zijn bek kan stoppen.

Dit touw stelt je ook in staat om de bal ver weg te gooien. Ook zorgt deze vormgeving ervoor dat jouw hond veel tijd alleen met dit touw door kan brengen. Bovendien is deze bal goed voor het gebit van jouw hond, aangezien jouw hond heerlijk op deze bal kan gaan kluiven.

Tenslotte hoef je qua prijs dit touw niet te laten liggen. Onderaan de streep kunnen wij ook de aanschaf van dit beste speelgoed touw voor honden van harte aanraden.

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *