Het leukste puppy speelgoed vind je hier

Laatst bijgewerkt: 16 augustus 2022

Naast dat puppy’s veel slapen, zitten ze natuurlijk ook vol energie. Om deze energie een beetje los te kunnen laten zijn speeltjes natuurlijk de beste optie. Je kan je pup lekker zelf laten spelen of natuurlijk gezellig samen.

Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende hondenspeeltjes. Van touwen en knuffels tot frisbees en bijtspeeltjes. Deze speeltjes zijn dan ook speciaal gemaakt voor honden. Daarom zijn veel speeltjes bijvoorbeeld goed voor het gebit van je hond.

Hieronder vind je de top vijf leukste puppy speeltjes

Vustin puppy speelgoed

Vustin heeft een ontzettend leuk pakket met allerlei verschillende puppy speeltjes. Het pakket bevat verschillende soorten touwen, een eendenknuffel, een frisbee van touw, verschillende balletjes, waarvan een van touw en een waar je snoepjes in kan verstoppen. Leer je hond apporteren en laat je hond heerlijk spelen en rennen. Je hond hoeft zich nooit meer te vervelen met dit pakket vol speeltjes. Het pakket zorgt voor afwisseling doordat het allemaal verschillende spulletjes zijn.

Luxury Diversity

Ook Luxury Diversity heeft een ontzettend leuk pakketje met leuke speeltjes. zo zitten er twee ontzettend lieve knuffeltjes in, een bananen knuffel en een in de vorm van een eend. Daarnaast zitten er vijf verschillende touw speeltjes in en ook nog een balletje van touw en een soort frisbee van touw. Als je dacht dat dat nog niet genoeg speeltjes waren dan zit er nog een balletje in en een rubberen bijtspeeltje. De speeltjes zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens goed voor je hond.

Nobleza puppy speelgoed

Het puppy speelgoed pakket van Nubleza bestaat uit allemaal speeltjes van touw. Zo bevat het pakket een frisbee, een wortel en nog veel meer leuke figuren. Al deze speeltjes kunnen gebruikt worden voor leuke apporteerspelletjes. Deze speeltjes van Nobleza zijn ontzettend goed voor het gebit van je hond. Zo zorgt het voor een vermindering van tandplak en zorgt het voor een gezond en sterk tandvlees. Naast de negen speeltjes van touw zit er ook een speeltje van rubber bij.

Kong puppy speelgoed

Als je eigenaar van een hond bent dan ken je het vast wel, een Kong speeltje. Voor de mensen die het niet kennen, het is een speeltje van latex. Het is een soort ovale bal. In de bal zit een gat waar je snoepjes, brokjes of andere producten in doen. Zo leert je hond op een speelse manier eten. De speeltjes zijn ontzettend populair en er zijn dus ook speciale Kong ballen voor puppy’s. Het materiaal van de bal is ontzettend goed voor het gebit van je hond. Daarnaast is het speeltje ontzettend stevig, dus je kan er ontzettend lang mee. 

Beeztees puppy speelgoed

Beeztees is een ontzettend bekend hondenmerk. Daarom hebben ze natuurlijk ook een ontzettend mooi puppy pakket vol met leuke speeltjes. Het is een soort kraampakket vol met leuke spulletjes. Van lekkere snoepjes tot superveel speeltjes. zo zit er een trektouw is, een knuffel, een balletje, een knuffel eend en bot en nog veel meer leuke artikelen. Perfect als cadeau of voor je eigen pup. De speeltjes zijn gemaakt van rubber, kunststof en katoen. 

Pora puppy speelgoed

Ben je specifiek op zoek naar een leuk knuffeltje voor jouw pup in plaats van zo’n groot pakket met allerlei verschillende speeltjes? Pora heeft hele leuke knuffeltjes speciaal voor je hond. Je kan je puppy goed trainen met deze knuffeltjes door te oefenen met apporteren. De knuffeltjes zijn lang waardoor honden ze gemakkelijk in de bek vasthouden. Daarnaast zijn de speeltjes erg stevig door het duurzame materiaal. De speeltjes kunnen kan ook lang mee.

Conclusie

Puppy’s zijn erg speels en moeten hun energie ergens kwijt kunnen. Dit kan door middel van speeltjes. Gelukkig zijn er ontzettend veel leuke speeltjes speciaal gemaakt voor een pup. Vaak worden ze in een pakket verkocht, dit zorgt voor afwisseling. Dit vinden puppy’s erg fijn want dan hebben ze elke keer weer wat nieuws te ontdekken. 

De gehele top 5 beste puppy speeltjes

Veelgestelde vragen

Wat voor speelgoed is goed voor een puppy?

Puppy’s hebben vaak de neiging om op spullen te bijten. Daarom zijn speeltjes waar je op kan bijten ontzettend handig. Denk hierbij aan touwen, balletjes en speeltjes van rubber of latex. Daarnaast is afwisseling ook belangrijk.

Waar moet ik op letten bij het kopen van puppy speelgoed?

Als je op zoek bent naar speeltjes voor je pup is het belangrijk dat het goed is voor het gebit van je hond. Kijk daarom goed of de producten niet schadelijk zijn. Denk hierbij aan speeltjes van touw, latex en rubber.

Waar zijn puppy speeltjes goed voor?

Ten eerste is het belangrijk om een band op te bouwen met je pup. Dit doe je natuurlijk door te spelen. Zonder speelgoed kan je natuurlijk niet spelen met je puppy, vandaar het speelgoed. Ten tweede zijn de speeltjes goed voor het gebit van je hond. Als laatst is het ook goed om je hond uit te dagen door middel van mentale spelletjes.

Pagina beoordelen?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

Heb je een vraag of opmerking? Plaats hieronder je reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *