Terug naar begrippenlijst

Bevedering

Laatst bijgewerkt: 8 juli 2021

Haren die beduidend langer zijn dan de rest van de vacht.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant?

2 reacties op “De 4 beste hondenfietsmanden in 2021

 1. Keriem zegt:

  Hai,
  ik mis de DoggyRide fiets- auto- vliegtuig mand!
  Ik heb deze mand en ben zeer tevreden, met name vanwege het feit dat de DoggyRide op een Britch geplaatst wordt en dus niet aan het stuur hangt wat een boel ‘geslinger’ van de hond voorkomt!!
  Ook in de auto is de DoggyRide geweldig. Mijn hond, nu nog pup, zit er veilig en comfortabel in!
  De DoggyRide heeft een fijne lange draagband die op verschillende manieren aan de mand bevestigd kan worden zodat je de riem altijd de voor jou, of de situatie, meest geschikte wijze kunt aanpassen. Uiteraard zit er een riempje aan de binnenkant om te zorgen dat je hond er niet uit kan vallen.
  Hij heeft een gazen dak dat je door middel van een rits dicht kunt maken plus zit er ook een doorzichtig plastic regendakje bij. Aan de buitenkant zitten twee opberg ruimtes. De bodem is stevig en heeft ook nog een kussentje. Hoe fijn is dit allemaal!!

  Het is wel zo dat de Britch niet op alle voor-frames van de Nederlandse fiets past dus wel even je frame bekijken voor je deze mand aanschaft. De buis moet redelijk stijl naar beneden gaan. De buis die ik heb was te dun voor de Britch maar dat heb ik snel en eenvoudig opgelost met een extra stukje rubber er tussen.
  Achterop uiteraard geen probleem omdat je de Britch aan de buis bevestigd waar het zadel op staat en die gaat altijd behoorlijk recht naar beneden.

  • Dennis zegt:

   Beste Keriem,

   Bedankt voor je waardevolle aanvulling.

   Met vriendelijke groet,
   Team HondenPassie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *